Kartopu savaşı kanlı bitti! Çok sayıda yaralı mevcut

TAKİP ET

İstanbul'da 50 kişiden oluşan iki grup arasında başlayan kartopu savaşında silahlar konuştu. Bir anda silahlı kavgaya dönüşen oyunda 6 kişi yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

İstanbul’da Cuma günü başlayan ve etkisinin giderek arttıran kar yağışları Beyoğlu Tophane Parkı’nda toplanan yaklaşık 50 kişi oluşturdukları 2 grup ile kartopu savaşı yapmaya başladı. Grup önce aralarında oldukça eğlenirken bir süre sonra kar topu atma sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda iki grup birbirine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Devam eden kavgada şahıslardan biri silahını çekerek karşı gruba bir anda kurşun yağdırmaya başladı.Ortalığın bir anda karışmasıyla yaşanan silahlık kavgada 6 kişi yaralandı..

KARTOPU SAVAŞI SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Yaşanılan kavganın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken diğer 3 yaralının ise özel araçlarla çevrede hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

POLİS SALDIRGANI VE 3 KİŞİYİ YAKALADI
Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken hayatı tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Öte yandan silahlı kavganın ardından olay yerine gelen polis ekipleri ve bekçiler ise saldırıyı gerçekleştiren silahlı şahısla birlikte 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi emniyete götürülürken, polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

 

Kartopu savaşı beyoğlu