Kasımpaşa Alanyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Başakşehir Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Kasımpaşa Alanyaspor maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 2 Kasımpaşa Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Kasımpaşa Alanya özet Bein Sports, Kasımpaşa Alanyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında Kasımpaşa Alanyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında sahasında Gaziantep FK’ya 2-1 yenilerek kupaya veda eden ve son oynadığı maçta deplasmanda lider Trabzonspor’a 1-0 kaybeden Kasımpaşa Alanyaspor maçını kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son oynadığı maçta evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kalan ve Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’u penaltılar sonucunda yenerek tur atlayan Alanyaspor Kasımpaşa deplasmanında kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirme amacında olacak. Bu önemli maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligin iki güçlü takımı Kasımpaşa ile Alanyaspor arasındaki karşılaşmada nasıl bir sonucun çıkacağı insanların gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Kasımpaşa Alanyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Kasımpaşa Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Alanyaspor maçı bugün saat 19.00’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Kasımpaşa Alanyaspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Alanyaspor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Ö. Tevfik Özkoç üstlenecek. 
Kasımpaşa’da 3 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Alanyaspor’u konuk edecek olan Kasımpaşa son iki resmi maçında da mağlup olmuştu. Mavi beyazlı takım bu maçtan galip ayrılarak yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa’da maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Ev sahibi ekipte Bruma, Eysseric ve Ben Quannes Alanyaspor maçında sahada yer almayacak.
Alanyaspor’da Tek Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak olan Alanyaspor son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Akdeniz ekibi Kasımpaşa deplasmanında bu serisini devam ettirme amacında olacak. Konuk ekipte maç öncesinde kırmızı kart cezalısı Juanfran dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. 
Kasımpaşa - Alanyaspor muhtemel 11'ler:
Kasımpaşa:
 Ertuğrul, Hadergjonaj, Tarkan, Brecka, Eren, Doğucan, Ahmet, Travnik, Hadergjonaj, Tunay, Umut
Alanyaspor: Marafona, Fatih, Furkan, Milunovic, Borja, Novais, Efkan, Emre, Efecan, Candeias, Eduardo
Kasımpaşa Alanyaspor maçı özeti için tıklayınız

 

Kasımpaşa Alanyaspor maçı özeti Kasımpaşa Alanya özet BeinSports Spor Toto Süper Lig