Kasımpaşa Altay maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Kasımpaşa Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Kasımpaşa Altay ile evinde karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesinde insanlar Kasımpaşa Altay maç özeti ve golleri izle terimlerini internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 2 Kasımpaşa Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında Kasımpaşa Altay ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son sırada bulunan ev sahibi Kasımpaşa geçen hafta Antalyaspor deplasmanına çıkmış ve sahadan 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. Mavi beyazlı ekip Altay maçını kazanarak 7 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde lider Trabzonspor’a 2-1 kaybeden Altay galibiyet hasretini 11 maça çıkarmıştı. Bu süreçte sadece Türkiye Kupası maçı olan Manisa FK karşısında 4-2’lik bir galibiyet alan İzmir ekibi Kasımpaşa deplasmanında kazanarak 3 puanın sahibi olmak ve rahat bir nefes almak istiyor. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kasımpaşa Altay maçında nasıl bir sonuç çıkacağı bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Futbol severler ise Kasımpaşa Altay maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Kasımpaşa Altay Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Altay maçı bugün saat 13.30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severler ile buluşacak. Kasımpaşa Altay maçında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.
Kasımpaşa’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Altay ile karşı karşıya gelecek olan Kasımpaşa ligde 7 maçtır kazanamıyor ve son sırada yer alıyor. İstanbul ekibi sahasında oynacağı maçı kazanarak bu hasretine son vermek istiyor. Kasımpaşa’da Dirar, Hadergjonaj, Bruma ve Sadiku maç kadrosunda yer almayacak
Altay Kabus Görmek İstemiyor
Spor Toto Süper Lig’e başarılı bir başlangıç yapan Altay son 11 maçta hiç galibiyet alamadı ve 16. sıraya kadar geriledi. İzmir ekibi bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Altay’da İbrahim Öztürk dışında bir eksik bulunmuyor.
Kasımpaşa - Altay muhtemel 11'ler:
Kasımpaşa: 
Ertuğrul, Mehmet, Donk, Brecka, Eren, Doğucan, Eysseric, Travnik, Hajradinovic, Umut, Jörgensen
Altay: Lis, Cebrail, Thiam, Murat, Naderi, Zeki, Poko, Pinares, Kappel, Rodriguez, Bamba
Kasımpaşa Altay maçı özeti için tıklayınız

Kasımpaşa Altay Kasımpaşa Altay maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports