Kasımpaşa Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle | A Spor Kasımpaşa Gaziantep FK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Kasımpaşa Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle, A Spor Kasımpaşa Gaziantep FK youtube geniş özeti ve maçın golleri, Kasımpaşa Gaziantep FK özet A Spor, Kasımpaşa Gaziantep FK maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan son 16 turu maçlarıyla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün ilk karşılaşmasında Kasımpaşa Gaziantep FK ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Geçen turda Kocaelispor’u uzatmalarda mağlup ederek son 16’ya kalan Kasımpaşa Gaziantep ile evinde oynayacağı maçı kazanarak çeyrek finale yükselen taraf olmak istiyor. Öte yandan geçtiğimiz turda Bursaspor’u penaltılar sonucunda mağlup ederek son 16 turuna kalan Gaziantep FK Kasımpaşa deplasmanında kazanarak çeyrek finale çıkmak istiyor.  Futbol severler ise Kasımpaşa Gaziantep FK maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Kasımpaşa Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Kasımpaşa Gaziantep FK karşılaşması bugün saat 14.30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Kasımpaşa Gaziantep FK maçında Fırat Aydınus düdük çalacak.
Kasımpaşa’da Tek Eksik Var
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında bugün Gaziantep FK ile evinde kozlarını paylaşacak olan Kasımpaşa, Süper Lig’de son 6 maçta aldığı 5 galibiyetle dikkat çeken ekiplerden birisi oldu. Ev sahibi ekip bugün oynayacağı karşılaşmayı kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Kasımpaşa’da Bruma dışında sakat oyuncu bulunmuyor.
Gaziantep FK Tam Kadro Sahada Olacak
Süper Lig’de aldığı 5-1’lik Sivasspor galibiyetiyle haftanın sürprizine imza atan Gaziantep FK Kasımpaşa deplasmanına turu kazanmak için çıkacak. Konuk ekipte maç öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor.
Kasımpaşa Gaziantep FK maçı özeti için tıklayınız

Kasımpaşa Gaziantep FK maçı özeti Kasımpaşa Gaziantep özet A Spor Ziraat Türkiye Kupası A Spor maç son 16