Kasımpaşa Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Kasımpaşa Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Kasımpaşa Kayserispor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 3 Kasımpaşa Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri, Kasımpaşa Kayseri özet Bein Sports, Kasımpaşa Kayseri maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Kasımpaşa Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından birisi olan ve geçen hafta Galatasaray deplasmanında 3-1 kazanmayı başaran Kasımpaşa Kayserispor ile evinde oynayacağı maçı da kazanarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmayı amaçlıyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta evinde Başakşehir’i 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk Kayserispor ise Kasımpaşa deplasmanında galip gelerek milli araya moralli bir şekilde girmek istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kasımpaşa Kayserispor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminde yer alan konulardan birisi. Futbol severler ise Kasımpaşa Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Kasımpaşa Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Kayserispor maçı bugün saat 13.30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Kasımpaşa Kayserispor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
Kasımpaşa’da Önemli Eksikler Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Kayserispor’u konuk edecek olan Kasımpaşa bu kritik karşılaşmada kazanarak mili araya üst üste 5. galibiyetini alarak girmek istiyor. Mavi beyazlı ekipte maç öncesi 6 eksik bulunuyor. Travnik, Dirar, Bruma, Sadiku, Eysseric ve Jörgensen Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.
Kayserispor 6 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Kayserispor bu maçtan galip ayrılarak milli araya moralli girmek istiyor. Konuk ekipte maç öncesi 6 eksik bulunuyor. Thiam, Emre, Gustavo, Karimi, Mensah ve Kolovetsios Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayacak. 
Kasımpaşa - Kayserispor muhtemel 11'ler:
Kasımpaşa:
 Ertuğrul, Hadergjonaj, Tarkan, Donk, Evren, Doğucan, Hajradinovic, Hasan, Ouanes, Ahmet, Umut
Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Yasir, Abdulkadir, İbrahim, Cardoso, Gökhan, Gavranovic, Mustafa
Kasımpaşa Kayserispor maç özeti için tıklayınız

Kasımpaşa Kayserispor maç özeti Kasımpaşa Kayseri özet Spor Toto Süper Lig