Kasımpaşa Sivasspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Kasımpaşa Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Kasımpaşa Sivasspor ile karşılaşacak. İnsanlar ise internet üzerinden Kasımpaşa Sivasspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 3 Kasımpaşa Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Kasımpaşa Sivasspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son sırada bulunan Kasımpaşa Sivasspor karşısında galip gelerek düşme hattından kurtulmak ve kötü form grafiğini düzeltmek amacında olacak. Öte yandan son 3 maçta galip gelen ve geçen hafta evinde Galatasaray’ı yenmeyi başaran Sivasspor İstanbul’da galip gelerek üst üste 4. galibiyetini almak istiyor. Futbol severler ise Kasımpaşa Sivasspor maçının ne zaman,saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Kasımpaşa Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında oynanacak olan Kasımpaşa Sivasspor maçı bugün saat 13.30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarından izleyenlerle buluşacak. Kasımpaşa Sivasspor maçında Ali Şansalan düdük çalacak.
Kasımpaşa’da 3 Eksik Var
Evinde Sivasspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Kasımpaşa’da Hajradinovic kart cezası, Dirar ve Sadiku sakatlıkları sebebiyle takımlarını yalnız bırakacak.
Sivasspor’da Eksikler Fazla
Ligde formda bir görüntü çizen Sivasspor’da Appindangoye, Sefa Yılmaz, Caner Osmanpaşa, Ulvestad, Jorge Felix ve Ahmet Oğuz maç kadrosunda yer almıyor.
Kasımpaşa - Sivasspor muhtemel 11'ler:
Kasımpaşa:
Harun, Hadergjonaj, Bruma, Donk, Evren, Travnik, Doğucan, Eysseric, Varga, Yusuf, Umut
Sivasspor: Ali Şaşal, Koray, Goutas, Camara, Uğur, Cofie, Kerem, Fajr, Gradel, Henrique, Yatabare
Kasımpaşa Sivasspor maçı özeti için tıklayınız

Kasımpaşa Sivasspor Kasımpaşa Sivas maç özeti Spor Toto Süper Lig