Katar'da Burak Özçivit izdihamı! Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum olay

TAKİP ET

Kuruluş Osman dizisi ile ekranlarda fırtına gibi Esen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası finalini yerinde izlemek için Katar'a gitti. Burak Özçivit'in Katar ziyaretinde hayranları yoğun ilgi gösterdi. Havaalanında korumalar arasında güçlükle ilerleyen Burak Özçivit'in o anları sosyal medyanın da gündemine oturdu. Tuğba Ekinci'nin o anlara yaptığı yorum ise olay oldu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde taciz suçlaması ile gündeme gelen Oscar ödüllü oyuncu Kevin spacey ile bir araya gelen ve eleştiri oklarının hedefinde olan Burak Özçivit, Dünya Kupası finalini izlemek üzere Adelali binali'nin davetlisi olarak Katar'a gitti. Burak Özçivit Katar'da hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. ünlü oyuncu korumaların arasında yürümekte bile güçlük çekti.

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Katar'da hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Burak Özçivit onlarca korumanın arasında zor anlar yaşadı. Burak Özçivit'in o anları sosyal medyaya damga vurdu. Çok sayıda yorum yapılan görüntülere Tuğba Ekinci'nin yorumu ise olay oldu.

Tuğba Ekinci Burak özçivit'e gösterilen İlgiye yaptığı yorumda Tuğba Ekinci "ABD saldırsın bu kadar ekranda olmaya, Katar neymiş" ifadelerini kullandı.