Kaydırak gibi reytingler sonunu getirdi o başroller bile fayda etmedi! Show TV semalarında final rüzgarları!

TAKİP ET

Çukur, İçerde gibi dizilerden sonra dizi konusunda bir türlü yüzü gülmeyen Show TV, büyük umutlarla başlattığı dizisi için final kararını verdi.

Reklam
Reklam

Kaydırak gibi reytingler sonunu getirdi o başroller bile fayda etmedi! Show TV semalarında final rüzgarları! Türk televizyonlarının dizi bahtsızlığı devam ediyor. Bu kara lanetten en çok etkilenen ise Show Tv. İçerde, Çukur gibi efsane dizileri yayınlayan Show Tv, bu sezon başında bu dizilere muadil olarak Üç Kuruş dizisini yayın hayatına sokmuştu. Ancak yine Ay Yapım dizisi olan Üç Kuruş dizisi tutmadı ve bu sezon sonunda final yapacak. Üç Kuruş’tan beklediği randımanı alamayan Show TV’nin, büyük umutlarla başlayan bir diğer dizisine de final yaptıracağı iddia edildi. 



NE BEKLEDİ NE BULDU

Show TV’nin sezon ortasında başlattığı dizisi Baba, çok büyük umutlarla başladı. Nitekim bekleneni verdi ilk bölümlerde. Haluk Bilginer’i  ekrana yıllar sonra geri döndüren, başrolünü de Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Baba dizisi oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Deniz Hamzaoğlu gibi isimleri bulunduruyor. 

İlk başladığında izleyicinin meraklı gözlerini çevirdiği Baba dizisi, bir anda bir servetin üzerine konan ailenin, İstanbul’a gelişi ardından parçalanmaya başlamasının hikayesini anlatıyor. Başladığında iyi bir reyting alan Baba dizisinde senaryonun garip bir şekilde hızlı ilerlemesi, devamlı yaşanan dram izleyiciyi yavaş yavaş bıktırmaya başladı ve reytingler adeta bir kaydıraktan kayar gibi erimeye başladı. Bu nedenle Show TV semalarında final rüzgarları esmeye başladı. Peki Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı Baba dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar… 



SON KARAR İÇİN GERİ SAYIM

Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Baba dizisi böylece bir hafta dinlendirilecek. Sonrasında da 12.yeni bölümü yayınlandığında reytinglerinin akıbeti gözlenecek ve bu sezon sonuna kadar Baba dizisi devam edecek. Niş bir izleyici kitlesi olan Baba’nın akıbetinin ölçümlenmesinin ardından gelecek sezon için son karar verilecek. Ancak şimdilik gelen kulis bilgilerine göre Baba dizisi için ilk düşünülen karar final. Yüksek maliyetleri olan oyuncularla ve yüksek maliyetli set ortamıyla çalışan Baba dizisi için kesin olarak bilinen tek şey bu sezon sonuna kadar devam edeceği yönünde.