Kayıp olarak aranan genç kadın ölü bulundu

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan Aynur çiçek isimli genç kadın uzun zamandan beri görüşmediği erkek arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Olayın ardından polis ekipleri Çiçek'in erkek arkadaşını ve daire sahibini gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 31 Ekim tarihinde ortadan kaybolan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek'ten haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yapılan aramalar sonucunda kaybolan kadının bir süredir görüşmediği söylenen erkek arkadaşı ile beraber olduğu tespit edildi.

Evde ölü bulundu

Polis ekipleri dün öğle saatlerinde kayıp kadının erkek arkadaşı Ş.Ç.'nin Emek Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Zemin katta bulunan dairenin penceresinden bakan ekipler kadının yerde hareketsiz olarak yaptığını gördü. Bunun üzerine adrese sağlık ekipleri çağırıldı.

Kapıyı çalan ekipler kapının açılmaması üzerine çilingir marifetiyle eve girerek kontrol gerçekleştirdi. Yapılan kontroller de Aynur Çiçek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri daire sahibini ve ölü bulunan kadının erkek arkadaşını gözaltına aldı.