Kayseri'de 3 kişiyi katleden zanlı sırra kadem bastı!

TAKİP ET

Kayseri'de miras yüzünden tartıştığı kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ile birlikte dayısı Serdar Yılmaz'ı (44), silahla vuran Mehmet Yılmaz (41), sırra kadem basarak ortadan kayboldu. Polis ekipleri alarma geçerek zanlıyı her yerde aramaya başladı.

Reklam
Reklam

Kayseri'de duyanlarının kanını donduran bir olay yaşandı. İddialara göre 41 yaşındaki Mehmet Yılmaz isimli bir kişi dayısı ve kuzenleriyle miras yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Yılmaz kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ile birlikte dayısı Serdar Yılmaz'ı (44) silahla vurdu. 


Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Seyit ve Gaffar kardeşler olay anında hayatlarını kaybederken kurşunlardan birinin dayı Serdar Yılmaz'a isabet etti, ikinci kurşun da olay anında yoldan geçen Mustafa Akbulut'a yerden sekerek geldi. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, ağır yaralandığı tespit edilen Serdar Yılmaz'ın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi.


Olayın hemen ardından kaçan Mehmet Yılmaz ise 13 gündür polis ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlandı. Asayiş'e bağlı ekipler Yılmaz'ın yakalanması için özel ekipler kurarken zanlının Kayseri'den ayrılma ihtimali karşı hava yolu, demir yolu ve kent giriş-çıkış noktalarında kimlik kontrol çalışması başlattı.
 

kayseri mehmet yılmaz cinayet