Kayseri'de korkunç olay! 73 yaşındaki kadın baltayla öldürüldü, eşi kalp krizi geçirerek öldü!

TAKİP ET

Kayseri'den gelen korkunç cinayet haberi! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir evde yaşlı bir çiftin cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan ilk incelemede 73 yaşındaki yaşlı kadının Balta ile öldürüldüğü belirlenirken olaya şahit olan eşinin ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 76 yaşındaki şüpheli de gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Bahçelievler Mahallesi'nde 9 sokakta meydana gelen olayda 87 yaşındaki A.T. ve 73 yaşındaki eşi E.T’nin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede yaşlı çiftin Hayatını kaybettiğini tespit etti. Evde güvenlik önlemi alan polis ekipleri detaylı inceleme yaptı. Yapılan İnceleme sonucunda 73 yaşındaki kadının Balta ile öldürüldüğü tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheli 76 yaşında

Olaya şahit olan ve yatalak hasta olan kocası A.T.’nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler kesin ölüm sebeplerinin öğrenilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak şüpheli 76 yaşındaki A.T.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın hayatını kaybeden A.T.’nin kardeşi olduğu öğrenildi.