Kayserispor Altay maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Kayseri - Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Kayserispor Altay ile sahasında karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Kayserispor Altay maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 1 Kayseri - Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Kayserispor Altay ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde ligin kaliteli ekiplerinden Sivasspor’u 3-0 yenerek ilk yarıyı kapatan Kayserispor Altay ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak bir galibiyeti daha hanesine yazdırmanın planlarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’e başarılı bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda büyük bir form düşüşü yaşayan konuk Altay ise Kayserispor deplasmanında kazanarak  kötü gidişine artık dur demek istiyor.  Futbol severler ise Kayserispor Altay maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. 
Kayserispor Altay Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Kayserispor Altay maçı bugün saat 16.00’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Kayserispor Altay maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. 
Kayserispor Bir Galibiyet Almak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Altay’ı konuk edecek olan Kayserispor bu maçtan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Fakat Kayserispor’daki eksik oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Sarı kırmızılı takımda Mensah, Kolovetsios, Kampanharo, Thiam, Bertolacci, Mert Çetin, Oliver Kemen ve Uğur Demirok kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Altay’da 5 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Altay’da 5 eksik bulunuyor. İzmir ekibinde Cebrail, Pinares, İbrahim, Poko ve Aka Kayseri deplasmanında sahada yer almayacak.
Kayserispor - Altay muhtemel 11'ler:
Kayserispor:
 Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, İbrahim, Emre, Kemen, Gavranovic, Emrah, İlhan
Altay: Lis, Murat, Özgür, Björnkander, Kazımcan, Thiam, Zeki, Kappel, Rodriguez, Tahicano, Bamba
Kayserispor Altay maç özeti için tıklayınız

 

Kayserispor Altay Kayseri Altay maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports