Kayserispor Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Kayseri Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Kayserispor Başakşehir ile evinde kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Kayserispor Başakşehir maç özeti ve golleri izle terimlerini yazıyor. İşte Bein Sports 1 Kayseri Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Kayserispor Başakşehir ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta 5 maçtır yenilmeyen ve son oynadığı maçta Adana Demirspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Kayserispor Başakşehir maçından galip ayrılarak alt sıralarla olan puan farkını korumak istiyor. Öte yandan geçen hafta Konyaspor ile oynaması gereken fakat Ahmet Çalık’ın hayatını kaybetmesi sebebiyle bu maçı ertelenen Başakşehir ise kritik deplasmanda kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Futbol severler ise Kayserispor Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Kayserispor Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Kayserispor Başakşehir maçı bugün saat 17.00’de Kayseri Kadir Has Stadı’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Kayserispor’da 4 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Başakşehir ile evinde kozlarını paylaşacak olan Kayserispor bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Sarı kırmızılı takımda maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Kayserispor’da Mensah, Thiam, Emre Demir ve Kolovetsios Başakşehir maçında yer almayacak.
Başakşehir 2 Eksikle Kayseri’de
Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından olan ve bugün Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Başakşehir’de hedef bu deplasmandan galip ayrılarak üst sıralarda kalmak olacak. Konuk ekipte Ponck ve Ömer Ali maç kadrosunda yer almayacak.
Kayserispor - Başakşehir muhtemel 11'ler
Kayserispor:
 Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Carole, Campanharo, İbrahim, Emrah, Kemen, Gavranovic, İlhan
Başakşehir: Volkan, Caiçara, Youssouf, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Berkay, Aleksic, Serdar, Deniz, Okaka
Kayserispor Başakşehir maç özeti için tıklayınız

 

Kayserispor Başakşehir Kayseri Başakşehir maç özeti Spor Toto Süper Lig