Kayserispor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Kayseri Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Kayserispor Gaziantep FK ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Kayserispor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 3 Kayseri Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Kayserispor Gaziantep FK ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında 4-2’lik bir mağlubiyet yaşayan Kayserispor Gaziantep FK maçında galip gelerek düşme hattıyla arasını açmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan geçen hafta Fenerbahçe karşısında 3-2 kazanmayı başaran konuk ekip Gaziantep FK Kayserispor deplasmanında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Futbol severler ise Kayserispor Gaziantep FK maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Kayserispor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Kayserispor Gaziantep FK maçı bugün saat 16.00’da Kayseri Kadir Has Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kayserispor Gaziantep FK maçında hakem olarak Erkan Özdamar görev alacak.
Kayserispor 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor geçen hafta aldığı 4-2’lik Beşiktaş mağlubiyetini telafi etmek için sahaya çıkacak. Ev sahibinde Karimi ve Mensah maç kadrosunda yer almıyor.
Gaziantep FK Üst Üste 2. Galibiyet Peşinde
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Gaziantep FK’da geçen hafta alınan Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle moraller yüksek. Güneydoğu ekibi tam kadro olarak sahaya çıkacak. Kırmızı siyahlı ekip Kayserispor’u yenerek üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. 
Kayserispor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler:
Kayserispor: 
Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, İbrahim, Kemen, Thiam, Emrah, Gavranovic
Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Tosca, Caulker, Mendyl, Doğan, Recep, Furkan, Sagal, Figueiredo, Muhammet
Kayserispor Gaziantep FK maç özeti için tıklayınız
 

Kayserispor Gaziantep FK Kayseri Gaziantep maç özeti Spor Toto Süper Lig