Kayserispor Giresunspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Kayseri Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Kayserispor Giresunspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Kayseri Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri, Kayseri Giresun özet Bein Sports, Kayserispor Giresunspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçları futbol severlerin nefeslerini kesecek. Günün ikinci karşılaşmasında Kayserispor Giresunspor ile bugün sahasında kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de son 9 maçında sadece 1 kez mağlup olan ve son oynadığı maçta deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak yenilmezlik serisini devam ettiren Kayserispor Giresunspor maçında da kazanarak iyi gidişatını sürdürmeyi amaçlıyor. Öte yandan Süper Lig’de son 5 maçında kazanamayan ve son oynadığı maçta Fenerbahçe’ye sahasında 2-1 yenilerek üst üste 3. maçını da kaybeden Giresunspor Kayserispor deplasmanında kazanarak 5 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Kayserispor Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Kayserispor Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Kayserispor Giresunspor maçı bugün saat 16.00’da Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Kayserispor Giresunspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Kayserispor Giresunspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Gökhan Barcın üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Kayserispor’da Kritik Eksikler Var
Süper Lig’de bugün evinde Giresunspor ile kozlarını paylaşacak olan Kayserispor son 9 Süper Lig maçında yalnızca 1 kez yenilerek iyi bir form grafiği yakaladı. Sarı kırmızılı takım evinde oynayacağı Giresunspor maçını da kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Ev sahibi ekipte maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Kayserispor’da Uğur Demirok, Mustafa Pektemek, Mensah, Lung ve Emrah Başsan kritik karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak.
Giresunspor 3 Eksikle Kayseri Deplasmanında 
Süper Lig’de bugün ligin formda ekiplerinden Kayserispor’a konuk olacak olan Giresunspor son 5 maçında 3 puanla tanışamadı. Bu süreçte 1 beraberlik 4 mağlubiyet alan konuk ekip Kayserispor deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor. Karadeniz ekibinde maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Giresunspor’da Perez, Arda ve Erol Can Kayserispor deplasmanında forma giyemeyecek.
Kayserispor - Giresunspor muhtemel 11'ler:
Kayserispor:
 Bilal, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Ramazan, Cardoso, Bertolacci, Gavranovic
Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Douglas, Aziz, Traore, Flavio, Serginho, Diabate, Chiquinho, Umut
Kayserispor Giresunspor maçı özeti için tıklayınız

Kayserispor Giresunspor Kayseri Giresun özet Süper Lig Kayserispor Giresunspor maçı 26. hafta futbol