Kayserispor Göztepe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports Kayseri - Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın son maçlarından ilkinde Kayserispor Göztepe'yi sahasında konuk edecek. Ligde alt sıralarda yer alan bu iki takımın heyecanlı kapışması öncesi internette Kayserispor Göztepe maç özeti ve golleri izle ve Bein Sports Kayseri - Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleri çokça araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta karşılaşmasında Kayserispor Göztepe’yi Kadir Has Stadyumu’nda konuk edecek. Haftaya orta sıradagiren bu iki takımdan Kayserispor 15 puanla 13. sırada yer alırken son haftaların formsuz ekiplerinden Göztepe ise 9 puanla 18. basamakta bulunuyor. Futbol severlerin merak ettiği mücadelelerden birisi olacak olan Kayserispor Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izleyenlerle buluşacağı merak konusu oldu.
Kayserispor Göztepe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasının kapanış gününün maçlarından ilkinde Kayserispor Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ligde 13. sırada yer alan Kayserispor bu maçı kazanarak kendini düşme hattından iyice uzaklaştırmak isterken son 4 maçta galip gelemeyerek 9 puanla 18. sırada yer alan Göztepe ise bu karşılaşmadan galip ayrılarak yeni bir galibiyet serisi yakalama amacında olacak. 
Kayserispor Göztepe maçı 22 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’da Bein Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak. Düşme hattını yakından ilgilendiren bu karşılaşmada Zorbay Küçük hakem olarak görev alacak. 
Kayserispor ile Göztepe 15. Kez Karşı Karşıya Geliyor
Süper Lig’de 15. kez Göztepe ile kozlarını paylaşacak olan Kayserispor bu 15 maçta 4 kez galip gelirken 4 de mağlubiyet yaşadı. Taraflar sahadan 6 kez berabere ayrıldı.
Kayserispor-Göztepe muhtemel 11'ler:
Kayserispor: Lung, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Emrah, Thiam, Cardoso, Gavranovic
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Dino, Kahraman, Berkan, Nwobodo, Soner, Tijanic, Halil, Lourency, Jahovic
Bein Sports Kayseri - Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri için tıklayınız

Kayserispor Göztepe Kayseri Göztepe özet