Kayserispor Hatayspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Kayseri Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Kayserispor Hatayspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Kayseri Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri, Kayseri Hatay özet Bein Sports, Kayserispor Hatayspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Kayserispor Hatayspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son maçında Kasımpaşa deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönen Kayserispor Hatayspor ile evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak milli ara sonrası ilk maçında galip gelmeyi hedefliyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan Hatayspor Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak 2 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor Hatayspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Kayserispor Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Kayserispor Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Kayserispor Hatayspor maçı bugün saat 20.00’de Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Kayserispor Hatayspor maçında Kadir Sağlam düdük çalacak.
Kayserispor’da 5 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün sahasında Hatayspor ile kozlarını paylaşacak olan Kayserispor bu maçtan galip ayrılarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.  Sarı kırmızılı takımda maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Kayserispor’da Hosseini, Kolovetsios, Mustafa Pektemek, Bernard Mensah ve Mame Thiam Hatayspor maçında forma giyemeyecek.
Hatayspor 2 Eksikle Kayseri’de
Spor Toto Süper Lig’de bugün Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Hatayspor zorlu deplasmanda kazanarak 2 maç aranın ardından 3 puan sevinci yaşamak istiyor. Konuk ekipte maç öncesinde 2 eksik bulunuyor. Hatayspor’da Burak Çamoğlu ve Adekugbe kritik karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak. 
Kayserispor - Hatayspor muhtemel 11'ler:
Kayserispor: 
Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Yasir, Abdulkadir, İbrahim, Cardoso, Gökhan, Gavranovic, Mustafa
Hatayspor: Abdullah, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur, Ribeiro, Lobhanidze, Kamara, Saint-Louis, Diouf
Kayserispor Hatayspor maçı özeti için tıklayınız

Kayseri Hatay özet Bein Sports Kayserispor Hatayspor maçı özeti Kayseri Hatay özet Spor Toto Süper Lig