Kayserispor Sivasspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Kayseri - Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Kayserispor Sivasspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Kayserispor Sivasspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 2 Kayseri - Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında Kayserispor Sivasspor’u konuk edecek. Süper Lig’de geçen hafta Yeni Malatyaspor deplasmanına giden ev sahibi Kayserispor 2-0 geri düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı. Sarı kırmızılı takım Sivasspor karşısında kazanarak hem devre arasına moralli girmek hem de 3 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Sivasspor evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisini bozmuştu. Kırmızı beyazlılar Kayseri deplasmanında kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor Sivasspor mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağı bir çok futbol severin merak konusu oldu.  Futbol severler ise Kayserspor Sivasspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor.
Kayserispor Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Kayserispor Sivasspor mücadelesi bugün saat 20.00’de Kayseri Kadir Has Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Kayserispor Sivasspor Maçının Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Kayserispor Sivasspor mücadelesinin hakem kadrosu belli oldu. Kritik maçta Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Bora Özkara ve M. Emin Tuğral üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise S. Barış Saka oturacak.
Kayserispor’da 3 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor son 3 maçında galibiyet alamadı. Sarı kırmızılı takım bugün oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde galip gelerek devre arasına galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kayserispor Sivasspor maçı öncesinde İlhan Parlak, Kolovetsios ve Mensah’tan yoksun sahaya çıkacak.
Sivasspor 5 Eksikle Geliyor
Süper Lig’de deplasmanda Kayserispor ile oynayacak olan Sivasspor son haftaların forma takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Kayserispor karşılaşmasından önceki son 5 maçında da kaybetmeyen ve 4 galibiyet alan kırmızı beyazlı takım bu akşam ki mücadeleden de galip ayrılarak iyi gidişini sürdürmek istiyor. Sivasspor’da Felix, Hakan Arslan, Sefa Yılmaz, Ulvestad ve Appindangoye maç kadrosunda yer almayacak.
Kayserispor - Sivasspor muhtemel 11'ler:
Kayserispor:
Lung, Onur, Uğur, Hosseini, Carole, Attamah, Campanharo, İbrahim, Emrah, Thiam, Gavranovic
Sivasspor: Ali, Ahmet, Goutas, Camara, Ziya, Azubuike, Cofie, Fajr, Erdoğan, Max Gradel, Yatabare
Kayserispor Sivasspor maç özeti için tıklayınız

Kayserispor Sivasspor Kayseri Sivas maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports