Kaza geçiren sürücü ayakkabısını temizlemeden ambulansa binmedi

TAKİP ET

Samsun'da otomobili ile takla atan sürücü kanlar içerisinde kalırken ayakkabısı çamurlu olduğu için hastaneye götürülmek için bindiği ambulanstan geri indi. Ayakkabısını temizledikten sonra geri binerek hastaneye tedavi amacıyla götürüldü.

Reklam
Reklam

Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesinde buluna çevre yolu üzerinde gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre Hazar Kartal yönetimindeki otomobil ile Kaan Baki Muntaçoğlu'nun kullandığı bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile yoldan çıkarak yaklaşık 60 metre takla atan otomobilin sürücüsü Hazar Kartal ile aynı araçta bulunan Hurşit Afa Aksoy hafif bir şekilde yaralandı.

Gerçekleşen kaza sonrasında kanlar içinde kalan otomobil sürücüsü Hazar Kartal hastaneye götürülmek için bindiği ambulanstan ayakkabıları çamurlu olduğu için geri inerek ayakkabısını temizlemek istedi.

İndiği ambulanstan ayakkabısını yerlere sürerek çamuru temizlemeye çalışan yaralı sürücü, daha sonra yeniden ambulansa bindirildi. Yaralılar ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Samsun Kaza