Kebapçıdaki siparişi geç çıkan kadın ortalığı birbirine kattı

TAKİP ET

Esenyurt'ta bir kebapçıya gelerek sipariş veren bir kadın verdiği siparişin geç çıkmasına sinirlenerek ortalığı birbirine kattı. Eline aldığı döner bıçağı ile tehditler savuran kadın, daha sonra iş yerini taşlattığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt’ta gerçekleşen olanda edinilen bilgilere göre İncirtepe Mahallesi'nde bulunan bir kebapçıda ciğer siparişi veren  bir kadın, siparişinin geç çıkmasına sinirlenerek mekan sahibi ile tartıştı. Tartışma sırasında döner bıçağının alarak “Dükkanınızı başınıza yıkarım” diyerek tehditler savurdu.
Sakinleşmesi uzun süren kadın, mekandan uzaklaştırıldı. Olaydan yaklaşık bir saat sonra ise kimliği belirlenemeyen bir şahıs, dükkânın önüne gelerek camları taşlamaya başladı. Dükkânın taşlandığı o anlar ise  güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

DÖNER BIÇAĞI İLE TEHDİT
Olay anlarını anlatan işyeri sahibi İsmet Erzen, “Bir kadın müşteri dükkana geldi ve ciğer sipariş etti. Siparişin hazırlanma süresi var yaklaşık 10- 15 dakika sürüyor. Tam siparişin çıktığı esnada kadın birden ayağa kalkarak bağırmaya başladı. ‘Ben bir saattir sipariş bekliyorum, nedir bu rezalet' dedi. Ben siparişinin çıktığını söyleyerek sakin olmasını söyledim. Kadın öfke ile siparişi istemediğini söyleyince bende sinirlenerek ‘Neden istemediğin şeyin siparişini veriyorsun' diyerek bağırdım. Tabi kadın o sırada küfürler etmeye başladı, dolabı yumrukladı.” Dedi
Daha sonra döner bıçağını alarak tehdit eden kadın herkese tehditler savurarak sizi keseceğim diyerek söylemlerine devam ettiği belirtildi.

 

esenyurt Saldırı