Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk seçim afişi geldi

TAKİP ET

Altılı masa tarafından seçilen Cumhurbaşkanı adayı resmi olarak açıklandı! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk seçim afişi geldi!

Reklam
Reklam

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti bir araya gelerek dün basın açıklaması düzenleyerek Cumhurbaşkanı adayını resmi olarak açıkladı! Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı tüm sarsıntılara rağmen Kemal Kılıçdaroplu oldu!

PARTİYE VEDA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, CHP kürsüsünden ‘Umutluyum be dostlar’ diyerek duygulu konuşmalar  gerçekleştirdi, helallik isteyerek partiye veda etti!

MİLLET İTTİFAKI ADAYI

Millet ittifakı 13. dönem Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayarak; seçim çalışmalarına stratı verdi! Kılıçdaroğlu’ndan ilk seçim afişi geldi!

AFİŞTE DİKKAT ÇEKENLER VAR

Seçim tarihinde bir değişiklik yapılmazsa; 14 Mayıs’ta halk Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sandığa gidiyor! Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamasını ardından ilk seçim afişi de geldi! Afişte yer verilen; Ali İsmail Korkmaz, Enes Kara, Sinan Ateş, Andımız, 128 milyar dolar, deprem vergileri, sağlıkçılar, Hande Kader, bacakları kesilen yavru köpek, Boğaziçi direnişi, depremde hayatını kaybeden kızının elini bırakmayan acılı baba, çiftçiler ve Türk Lirası dikkat çekiyor.