Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiasına Ömer Çelik'ten sert tepki

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarına AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ten sert tepki Geldi. AK Parti sözcüsü Çelik, "Türk siyasi hayatının en vahim açıklamasını yaptı. Bu iftira alnına ömür boyu yapışacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin cari açığının uyuşturucu ticareti ile kapatılmaya çalışıldığını öne sürmüş ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nü suçlamıştı. Kılıçddaroğlu’nun bu açıklamalarına ilk tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Bakan Soylu, "Bir yalan makinesi, hakkında tazminat davası açacağız" dedi. Hemen ardından Ak parti sözcüsü Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Bu iftira alnına ömür boyu yapışacaktır

Ak parti sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına ilişkin "Türk siyasi hayatının en vahim açıklamasını yaptı. Bu iftira alnına ömür boyu yapışacaktır. Bu son derece yakışıksız olmuştur. Sayın Kılıçdaroğlu'nun polis ve jandarma teşkilatımızdan açıkça özür dilemesi gerekmektedir. TSK'ya atılan utanç verici iftira halkasının devamıdır bu." ifadelerini kullandı.