Kenan İmirzalıoğlu karşısında sakız çiğneyen Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısına fena kızdı

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ekrana gelen son bölümünde sakız çiğneyen yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu bir hayli kızdırdı. Kenan İmirzalıoğlu genç yarışmacıya tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster, geçtiğimiz hafta pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan yarışma programına ekranda sakız çiğneyen yarışmacı damga vurdu. 19 yaşındaki yarışmacı Alper Duran Dinçer, ayına ağzındaki sakızla çıkınca ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu tepki gösterdi.

Sakinleşmek için sakız çiğnediğini söyledi

Kenan İmirzalıoğlu karşısına gelen yarışmacının ağzında bir şey olduğunu fark ederek sordu. Bunun üzerine genç yarışmacı rahatlamak için sakız çiğnediğini söyledi. Sınavlarda da rahatlamak için bu şekilde sakız çiğnediğini söyleyen yarışmacı ya tepki gösteren Kenan İmirzalıoğlu, "Sınavlarda tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi. Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi karşısında rahat davranış sürdüren yarışmacı ise "Onların da stresini alır belki" dedi.

Gergin anlar yaşandı

Konuşmanın devamında ise aikido yaptığını söyleyen yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu hocalarının karşısında da böyle yapıp yapmadığını sordu. Yarışmacı bunun üzerine Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını belirterek hocalarının karşısında şey demediğini söyledi. Yarışmacının lakayıt tavrı karşısında daha da sinirlenen Kenan İmirzalıoğlu ise şu ifadeleri kullandı;

"Bizim kültürde ortada gibi. İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler".