Kenan İmirzalıoğlu'nun abisini görenler "Hangisi Kenan" dedi

TAKİP ET

Best Model Of Turkey yarışması ile adını duyuran ve ardından dedi dünyasının aranan isimlerinden biri haline gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun abisi en az kendisi kadar yakışıklı çıktı. Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile izleyici karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu kardeşine adeta ikizi kadar benziyor.

Reklam
Reklam

Best Model Of Turkey yarışması ile tanınan hemen ardından Türkiye'nin en sevilen dizilerinde başrol oynayarak ekranların sevilen isimlerinden biri haline gelen Kenan İmirzalıoğlu şu sıralar Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile izleyici karşısına çıkıyor. Sinem Kobal'ı ile mutlu bir evliliği olan Kenan İmirzalıoğlu Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Son günlerde İster Kenan İmirzalıoğlu'na en az ikizi kadar benzeyen ağabeyi gündemde. Kenan İmirzalıoğlu ve ağabey Derviş İmirzalıoğlu’nu beraber görenler hangisi Kenan diye sormadan edemedi. İkilinin benzerliği herkesi şaşkına çevirdi.

İKİZİ KADAR BENZİYOR

Şu sıralar Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile ekranlara gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde eşinin ve kayınbiraderi Derviş İmirzalıoğlu ile fotoğrafını paylaşmıştı. Eşi ve eşinin erkek kardeşinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Sinem Koçal’a takipçileri hangisi Kenan diye sormadan edemedi. Çünkü Kenan İmirzalıoğlu ve Derviş İmirzalıoğlu birbirlerine adeta ikiz kadar benziyor.

YAN YANA GELİNCE AYIRT ETMEK ZOR

Kenan İmirzalıoğlu ve ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu o kadar çok birbirine benziyor ki yan yana Fotoğraflarında onları ayırt etmek bir hayli zor oldu. Ayrıca fotoğrafları göre anlar ağabeyi de Kenan kadar yakışıklı yorumları yapmadan geçemedi.