Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlu Zayn ile ilgili gelen yorumlara ateş püskürdü

TAKİP ET

AK Parti milletvekili eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu'nun motosiklet kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Küçük oğlunu Motosiklete bindiren Kenan Sofuoğlu sosyal medyanın gündemine oturmuş ve bir hayli eleştirilmişti. Milletvekili Kenan Sofuoğlu gelen eleştirilere ateş püskürdü.

Reklam
Reklam

Bir döneme damga vuran motosiklet sporcusu ve şu sıralarda AK Parti milletvekili olan Kenan Sofuoğlu, Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 3 yaşındaki oğlunun tek başına Motosiklete bindiğini anları paylaşmıştı. Zayn Sofuoğlu'nun tek başına motor kullandığı görüntüler sosyal medyaya damga vurmuştu. Kısa sürede gündeme oturan görüntüler sonrasında Kenan Sofuoğlu'nun tepkiler çığ gibi büyüdü. Milletvekili Kenan Sofuoğlu ise gelen eleştirilere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Kenan Sofuoğlu oğlu ile ilgili yapılan yorumlara "Kimse bizim çocuğumuzu bizden daha çok sevip, düşünüp, koruyamaz" yanıtını verdi.

Boş konuşmaya devam edin

3 yaşındaki oğlunu tek başına Motosiklete bindirdiği için eleştirilen Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt verdi. Eski motosikletçi yaptığı paylaşımda, "Kimse bizim çocuğumuzu bizden çok sevip, düşünüp, koruyamaz. Motor nedir? Pist nasıl bir yerdir? Sporcu nasıl yetiştirilir? Bilmeyenler boş konuşmaya devam edebilir. Biz de işimizi yapmaya devam edeceğiz. Tedbir elden, takdir Allah’tan" açıklamasında bulundu.