Kendisine ağabey demeyen yengesini 37 yerinden bıçakladı!

TAKİP ET

Hatay'da elini öpmeyip kendisine ağabey demeyen yengesine bıçakla saldıran Recep İlgar, yengesini 37 yerinden bıçakladı. Yenge Mehtap İlgar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sol gözünün kör olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Korkunç olay Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Gündüz Mahallesinde yaşanan olayda bir okulda sözleşmeli fizik öğretmeni olarak görev yapan Mehtap İlgar, iki çocuğu ile birlikte alt katında oturan kayınpederini evine gönderdi.


Ailesi ile beraber yaşayan Recep İlgar, 5 yaşındaki Eylül ile 2,5 yaşındaki Asya isimli yeğenlerinden elini öpmelerini istedi. Eylül amcasının dediğini yaparken Asya, amcasının elini öpmek istemedi. Küçük çocuğun elini öpmek istemesine öfkelenen amca Recep İlgar, Asya'nın elindeki oyuncağı pencereden attı ve küçük çocuğu dövdü.

Kızı Asya'nın ağladığını duyan Mehtap İlgar, hemen alt kata inerek çocuğunu sakinleştirmeye çalıştı. Recep İlgar, yengesine kendisine ağabey demeyen Mehtap İlgar'a çocukların gözü önünde saldırmaya başladı. 


MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAĞI GÖZÜNE SAPLADI

Genç kadın aldığı yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırırken o sırada mutfaktan bıçağı alan Recep İlgar, Mehtap İlgar'a bıçakla saldırmaya başladı. Genç kadının boğazını kesmeye çalışan Recep İlgar, annesi Aysel İlgar'ın gelini kurtarma çabası içerisindeyken bıçağı Mehtap İlgar’ın sol gözüne sapladı. 37 yerinden bıçakla yaralanan talihsiz kadın kanlar içinde kalırken kayınvalide Aysel İlgar, pencereye çıkarak komşularından yardım istedi.

Mehtap İlgar acı içinde yerde kıvranırken Recep İlgar, ellerini yıkadıktan sonra evden hızla çıkarak uzaklaştı. Yapılan ihbar üzerine belirtilen adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken ilk müdahalesi evde yapılan Mehtap İlgar ambulansa alınarak Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


SOL GÖZÜ KÖR OLDU

Bir hafta yoğun bakımda kalan Mehtap İlgar, gösterdiği yaşam savaşını kazanırken sol gözünün tamamen görme yetisinin kaybedildiği anlaşıldı. Hayati riski atlatan Mehtap İlgar, olayın şokunu hala atlamadığını ve gözünü gözünü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Genç kadın hem eşinin hem de ailesinin desteğiyle yaşadığı bu kötü olayı atlatacaklarını ifade ederek hastaneden çıktıktan sonra olaya şahit olan çocukları ile birlikte psikolojik destek alacaklarını söyledi.


SALDIRGAN TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından saklandığı adreste yakalanan Recep İlgar, gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. Burada sorgusu tamamlanan saldırgan, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

hatay mehtap ilgar recep ilgar ağabey 37 bıçak darbesi bıçaklı saldırı