Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Sosyal medya mesajı kafaları karıştırdı

TAKİP ET

Galatasaray'da sezonun Yıldızı olan ve oynadığı futbolla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Son günlerde Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor yönünde çıkan iddialar da güçlendi. Peki, Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Milli Yıldız Muhammed Kerem Aktürkoğlu gidiyor mu?

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın milli takımın genç oldu Kerem Aktürkoğlu bu sezonun en iyi çıkış yapan futbolculardan oldu. Galatasaray'da ilk 11'in vazgeçilmezi haline gelen futbolcuya dünyanın birçok kulübü de talip olmaya başladı. Son günlerde spor basınında Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor yönünde çok sayıda iddia gündeme gelmişti. Ne Galatasaray genç futbolcu bu iddiaları doğrulanmamıştır. Ancak bugün Kerem Aktürkoğlu Sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki iddialar da güçlendi.
 

Taraftara veda mı etti?

Galatasaray, Antalyaspor spor deplasmanından aldığı 1 puanla sezonu tamamladı. Kötü bir sezon geçiren Hatta tarihinde almadığı kadar mağlubiyet alan Galatasaray'da futbolcu Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akıllarda soru işareti bıraktı. Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray'da 52 resmi maçta forma giyerken 13 gol ve 9 asist ile takımına katkı sağlamıştı. 23 yaşındaki Yıldız futbolcuya dünyadan birçok kulüp talip oldu.
 

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Son günlerde Kerem Al Türkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde çok sayıda iddia gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüp de genç futbolcu da iddiaları doğrulanmamış ancak bugün Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu iddiaları güçlendirdi. Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;
"Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama birçok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu."
"Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiçbir an olmadı. Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için Teşekkürler" dedi.