Kerem Aktürkoğlu kararını verdi! O paylaşımın sırrı ortaya çıktı

TAKİP ET

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda taraftara teşekkür etmişti. Genç futbolcunun bu paylaşımı veda mesajı olarak algılanırken Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu sorusu da gündeme geldi. Yıldız futbolcunun o mesajını Sırrı ortaya çıktı. Kerem Aktürkoğlu gidiyor mu? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Reklam
Reklam

Galatasaray’da çok başarılı bir sezon geçiren son maçta da yaptığı asistle sezonu tamamlayan Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından Cuma günü neredeyse veda niteliğinde bir paylaşım yapmıştı. Kötü bir sezon olmasına rağmen takımı bir gün bile yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarına teşekkür eden Kerem Aktürkoğlu’nun bu paylaşımı Galatasaray'dan ayrılıyor mu sorunlarını da beraberinde getirdi. Yıldız futbolcunun kararını ver diye ortaya çıktı. İşte Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile ilgili son kararı…

Galatasaray'ın genç Yıldızı Kerem Aktürkoğlu takımla yeni kontratında sezon ortasında imzalamıştı. Ancak ligin bitmesi ile beraber Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından sevgili Galatasaray ailem başlıklı bir mesaj yayınladı. Yayınlanan bu mesaj sonrasında Kerem Aktürkoğlu gidiyor mu sorusu gündeme geldi. Alınan bilgiye göre Kerem Aktürkoğlu yaklaşık bir aydan beri bu paylaşımı yapmak istiyor ancak menajeri ile yaptığı görüşmeler sonucunda paylaşım sezon sonuna kaldı. Yıldız futbolcunun Fatih Terim'in gidişi sonrasında takımda başlayan kriz ortamından bunaldığı ve yeni sezon içinde Galatasaray'dan bir umut göremediği iddia ediliyor.
 

Avrupa'ya gitmek istiyor

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki kriz ortamından son derece rahatsız ve yeni sezonda da bu krizin devam edeceğini düşünüyor. Avrupa ekiplerinin de kendisine çok sayılır teklif yapması nedeniyle futbolcunun Ayrılığın kıyısına geldiği öğrenildi. Milli futbolcuya başlayan Lyon Kulübü olmak üzere birçok Avrupa kulübünden Teklif var. Bu teklifleri değerlendirme kararı alan Kerem Aktürkoğlu bu nedenle de mesajını paylaştı.
 

Yeni başkanı bekliyor

Sezon ortasında Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu şimdi yeni başkanın belli olmasını bekliyor. Yıldız futbolcu 11 Haziran'da seçilecek yeni yönetim ile görüşme yapacak ve Avrupa dizisini almak için izin isteyecek.
Bu sezon Galatasaray da çok başarılı bir sezon geçiren ve kariyerinde de önemli bir adım atan Kerem Aktürkoğlu Sarı kırmızılı forma ile çıktığı 51 maçta 13 gol 12 asistle oynadı.