Kerem Aktürkoğlu ve Erden Timur depremzedelere destek için Hatay'a gitti

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 10 ilimizi etkileyen depremlerin ardından depremzedelere destek için herkes seferber oldu. Galatasaray'ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'ndan da depremzedelere destek geldi.

Reklam
Reklam

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ve sarı kırmızılıların genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, depremin en çok hasar ve can kaybına sebep olduğu Hatay’a gitti. Depremzelere destek olmak için Hatay’a giden Timur ve Aktürkoğlu, yardım malzemelerinin dağıtım çalışmalarına destek oldu. Türkiye’nin dört b,r yanından gelen yardımlar deprem bölgelerine ulaşmaya devam ederken spor camiası da depremden etkilenen vatandaşlar için seferber oldu.

SPOR CAMİASI TEK YÜREK OLDU

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler Kahramanmaraş’la beraber Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır ve Osmaniye’de de etkili oldu. Ağır hasar ve can kayıplarının yaşandığı depremlerin ardından tüm bölgelerde arama kurtarma çalışmaları başladı. Enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin dört bir yanından da depremzedelere yardım geliyor. Spor camiası da depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için hazırladığı kolileri tırlara yükleyerek deprem bölgelerine gönderiyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer çok sayıda kulübün başlattığı kampanya kapsamında toplanan yardımlar deprem bölgelerine doğru yola çıkıyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ERDEN TİMUR HATAY’A GİTTİ

Depremzedeler için Nef Stadyumu’nda yardım organizasyonu başlatan Galatasaray’ın diğer kulüpler gibi deprem bölgesine çok sayıda yardım tırı gönderdiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray’ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ve Galatasaray Başkanvekili Erdem Timur’un da depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a giderek yardım malzemelerinin bulunduğu kolileri taşıdığı görüldü. Yardım malzemelerinin dağıtım çalışmalarına destek veren Kerem Aktürkoğlu ve Erden Timur’un bu desteği bölgedeki görevlilere de moral oldu.