Kerem Bürsin Hande Erçel'i doğum gününde de unutmadı! Kerem Bürsin'den doğum günü kızı Hande Erçel'e duygusal kutlama mesajı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin Hande Erçel'i doğum gününde de unutmadı. Kerem Bürsin'den doğum günü kızı Hande Erçel'e duygusal kutlama mesajı geldi. İşte detaylar...

Reklam
Reklam


Sen Çal Kapımı dizisindeyken yakınlaşan ve bir süre sonra aşklarını herkese ilan eden Kerem Bürsin Hande Erçel çifti aşk hayatlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. Magazin dünyasının önde gelen çiftlerinden olan Kerem Bürsin Hande Erçel çifti özel günlerinde birbirlerini hiç ihmal etmiyor. Bugün 28. yaş gününü kutlayan Hande Erçel’e sevgilisi Kerem Bürsin’den kutlama mesajı geldi. Kerem Bürsin Hande Erçel’i doğum gününde de unutmadı. Güzel oyuncunun doğum gününü ilk kutlayanlardan olan sevgilisi Kerem Bürsin’in bu hareketi hayranlarından takdir topladı.
Kerem Bürsin Hande Erçel’i Doğum Gününde de Unutmadı

28.yaşına giren Hande Erçel’in doğum gününü ilk kutlayan isimlerden birisi de Kerem Bürsin oldu.  Yakışıklı oyuncu güzel sevgilisiyle çekindiği fotoğrafları paylaşarak duygusal bir kutlama mesajı yayınladı.
Kerem Bürsin’den Doğum Günü Hande Erçel’e Duygusal Kutlama Mesajı

Kendi Instagram hesabından ‘’Doğum günü serisi başlıyor!’’ notu altında Hande Erçel ile çekindikleri bir çok fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Kerem Bürsin’den doğum günü Hande Erçel’e duygusal bir kutlama mesajı geldi. Bir başka paylaşımında daha güzel sevgilisine mesaj gönderen yakışıklı oyuncu ‘’Sen, sen olduğun için teşekkür ederim! İyi ki doğdun’’ ifadelerini kullandı. Kerem Bürsin’in sözleri hayranlarının beğenisini kazandı.

Kerem Bürsin Hande Erçel Hande Erçel doğum günü