Kerem Bursin Hayranlarından Hande Erçel'e Sert Tepki: Sen Nasıl Böyle...

TAKİP ET

Hande Erçel yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ile Londra tatilinden döndü. Güzel başarılı yıldız Hande Erçel muhabirlerin Kerem Bursin sorusuna verdiği yanıtla Bursin hayranlarından tepki gördü.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz 2 sene önce Fox Tv'de başlayan Sen Çal Kapımı adlı romantik komedi dizisinde başrolü paylaşan Hander Erçel ile Kerem Bursin'in aşkı gerçeğe dönüşmüştü.

Kerem Bursin ile Hande Erçel partnerliği birbirlerine çok yakıştırılmış ve ikili hakkında sürekli olarak aşk haberleri çıkmıştı. İkili bu haberlerle sürekli dalga geçerek yalanlamıştı.

Ancak reytingler düşünce ikili bir arada pozlar vermeye başlamış ve sezon arasında çıktıkları tatilde aşklarını ilan etmişlerdi. Bu aşk ilanı için "reklam aşkı" "dizinin reytinglerini yükseltmeye çalışıyorlar" iddiaları ortaya atılmıştı. 

Dizi final yaptığında ikili bir süre daha aşklarını sürdürerek reklam aşkı diyenlere adeta cevap vermişti. Ancak daha sonra ikili yollarınbı ayırmıştı.

Kerem Bursin ile Hande Erçel birbirlerini takipten çıkmışlardı. Hande Erçel ilk olarak Atasay'ın sahibi ilie anılmış daha sonra ise Kaan Yıldırm ile görülmüştü. Kerem Bursin'de önce eski sevgilisi Yağmur Tanrısevin sonrada İspanyol oyuncu sevgili ile anılmıştı.

Kaan Yıldırm ile çıktığı Londra tatilinden dönen Hande Erçel'in Kerem Bursin sorusuna verdiği yanıtlar yakışıklı oyuncunun hayranlarından tepki gördü.

Hande Erçel muhabirlerin Kerem Bursin ile hala arkadaş mısınız sorusuna "Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Bu şeyleri konuşmayalım hiç gerek yok" diye yanıt verdi. Bu yanıt sonrası Bursin'in hayranları "Hemen yeni sevgili yaptın zaten" "Ne kadar ayıp kalitesiz bir cevap" diye yazarak aslında Erçel ile Bursin'in ayrılığına üzüldüklerini ve kabul edemediklerini gösterdi.