Kerem Bürsin'in çelik gibi kasları sosyal medyayı salladı! Spor salonu fotoğraflarını paylaştı herkes hayran kaldı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin spor salonunda çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki yakışıklı oyuncunun karın kasları adeta sosyal medyayı çalkaladı. Kerem Bürsin'in fotoğraflarını görenler beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Reklam
Reklam

Hande Erçel ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin Boş zamanlarını spor yaparak geçirmeye devam ediyor. Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni alırken bu defa kaslarını sergiledi. Ünlü oyuncu spor salonunda çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşınca ortalık adeta yıkıldı. Kerem Bürsin'in kaslı pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Sen çal kapımı dizisinin setinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı Hande erçel ile ilişkisini Geçtiğimiz günlerde noktalayan ve şu sıralar yalnız. 35 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin 10 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden spor salonunda çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Boş zamanlarının büyük çoğunluğunu spor salonunda geçiren Kerem Bürsin'in kaslı vücudu takipçilerinden tam not aldı. Geçtiğimiz Mart ayında Vogue dergisine açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin spor yapmanın kendisi için terapi gibi olduğunu söylemişti.

Kaslı fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Şu sıralar yalnız olan ve herhangi projesi de bulunmayan Kerem Bürsin zamanını Bol bol spor yaparak geçirmeye devam ediyor. Kerem Bürsin bu gün sosyal medya hesabından yaptığı yeni görüntülerini paylaştı. 10 milyon Takipçisi olan Instagram hesabından kaslı vücudunun fotoğraflarını paylaşan Kerem Bürsin’e adeta yorum ve beğeni yağdı. Ünlü oyuncunun fotoğrafları çok beğeniliyor kendi hayranları “story'de kalmasın post at” yorum yaptı.