Kerem Tunçeri, mesajlarını ifşa eden Elif Şen'i affetmedi!

TAKİP ET

Eski milli basketbolculardan biri olan Kerem Tunçeri, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gönderdiği mesajları ifşa eden fenomen Elif Şen'in özrünü kabul etmedi ve hakkında suç duyurusunda bulundu. Elif Şen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ise 8 yıla kadar hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

Reklam
Reklam

Ünlü fenomen ve oyuncu Elif Şen, geçtiğimiz yıl eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri’nin daha önceden kendisine attığı mesajları, sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak ifşa etmişti. Ünlü basketbolcu ise yapılan bu paylaşımlar sonrasında soluğu savcılıkta almıştı. 



Savcılığa çağrılan Elif Şen, burada verdiği ifadesinde alkollü olduğu için o mesajları paylaştığını ve çok pişman olduğunu söylemişti. Elif Şen'in özrünü kabul etmeyen Kerem Tunçeri, karşı tarafı affetmediğini söyledi. Savcılık ise Elif Şen hakkında haberleşme gizliliğini ihlal etme ve özel hayata ilişkin görüntü ve ses kayıtlarını ifşa etmek suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemi ile bir iddianame düzenledi.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında  başlatılan soruşturma kapsamında Elif Şen hakkında açılan davanın ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi.

 

Kerem Tunçeri Elif Şen ifşa mesajları soruşturma 8 yıl hapis dava