Kia ve Ford indirimin kralını yaptı! Ucuz otomobil almak isteyenleri buraya alalım! Herkesin otomobili olacak

TAKİP ET

Kia ve Ford markaları atağa geçti! Sıfır otomobillerde bu iki markanın indirimli kampanyalara imza atması, araç alacakları da sevindirdi!

Reklam
Reklam

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler dikkat! Oldukça yoğun ilgi gören Ford ve Kia kampanyaları sayesinde pek çok kişi araç satın alma imkânına sahip olacak. Ford tarafından yapılan kampanya dâhilinde satın alınabilecek araçlar;

•    Ford Fiesta

•    Ford focus 

•    Ford Ecosport

•    Ford Kuga

•    Ford Puma ( Style model hariç )

Kia ve Ford indirimin kralını yaptı! Ucuz otomobil almak isteyenleri buraya alalım! Herkesin otomobili olacak... Ford'un bu model araçlarını satın alanlar için geçerli 100.000 TL kredi imkânı tanınıyor. %0,99 faiz oranı ile 12 ay vade seçeneği ile kampanya araç almak isteyen kişilerin yüzünü güldürdü. 

Kia da Ford gibi araç satın almak isteyen kişilere sunmuş olduğu sıvı araç kampanyası ile güzel bir fırsat sunmuştur. Kia Sportage black edition model sıfır araç satın alacaklar için geçerli olan 150.000 TL'ye kadar kredi fırsatı bulunuyor. 12 ay vade seçenekleri ve ödemesi kolay taksit seçenekleri ile bu araca %0,99 faiz fırsatı ile kolaylıkla sahip olabileceksiniz.



Kia ve Ford'un sunmuş olduğu bu kampanya yalnızca sıfır araçlar için geçerli olacaktır. Bu kampanya kredileri yalnızca Kia kasko poliçesi yaptırmış olan müşteriler için geçerli olacak. Bu kampanya kapsamında; nihai fatura değeri 100.000 TL ve 100.000 TL altında olan araçlar için %70’dir. 

Nihai fatura değeri 120.000 TL ve üzerinde olan, 300.000 TL altında olan araçlar için %50’dir. Nihai fatura değeri 300.000 TL ve üzerinde olan, 750.000 TL altında olan araçlar için %30’dur. Nihai fatura değeri 750.000 TL ve üzerinde olan, 1.500.000 TL altında olan araçlar için %20. Nihai fatura değeri 1.500.000 bin TL ve üzerinde olan araçlar için %0 olacak şekilde araç satın almak isteyen kişiler kredilendirme imkânına sahip olabileceklerdir. 

Kia ve Ford araçlar için belirlenen kredi oranı nihai fatura değerleri dikkate alınarak oluşturulacaktır. Kredi kullanımları finans kuruluşlarının onayına bağlı. Finans kuruluşunun kampanyada, Kredi koşullarında ve faiz oranlarında değişiklik yapabilme hakkı bulunuyor.