Kıbrıs : Zafere Doğru dizisi final kararı aldı: Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi ne zaman bitecek?

TAKİP ET

TRT1'in sevilen dizileri arasında olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinden sevenlerini üzen bir haber geldi. Dizinin final yapacağı açıklandı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin ne zaman final yapacağı araştırılmaktadır. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi ne zaman bitecek? Bu haberimizde dizinin finaline ilişkin detayları sizler için derledik. İşte dizinin final bölümü...

Reklam
Reklam

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi TRT1'de yayınlanmaktadır.Dizi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Dizinin final yapacağı açıklandı. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ne zaman bitecek?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final yapıyor

Dizinin yapımcılığını TMC Yapım üstlenmektedir. Dizinin ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı. Kıbrıs adasında gerçekleşen olaylara odaklanan dizinin ilk sezon ismi Bir Zamanlar Kıbırs idi. Daha sonra dizinin adı Kıbrıs: Zafere Doğru oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda birçok önemli insan yer almaktadır. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizinin düşük reyting oranlarından dolayı final yapacağı açıklandı. Dizinin 31.bölümü final bölümü olacak.

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi final mi yapacak? Kıbrıs : Zafere Doğru dizisi final ne zaman?