Kıbrıs Zafere Doğru Serkan Çayoğlu (Ankaralı) diziden çıkacak mı, ayrılacak mı?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının tarih temalı dizisi Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin önemli karakterlerinden Ankaralı'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Kıbrıs Zafere Doğru Serkan Çayoğlu (Ankaralı) diziden çıkacak mı, ayrılacak mı? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’in tarih temalı dizilerinden birisi olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayın hayatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sevilen dizinin en son bölümünde Ankaralı karakterinin bir Rum askeri tarafından vurulmasının ardından Ankaralı karakterinin ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Bir çok insan Ankaralı karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmayacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki Kıbrıs Zafere Doğru Serkan Çayoğlu diziden çıkacak mı, ayrılacak mı?
Kıbrıs Zafere Doğru Serkan Çayoğlu Diziden Çıkacak Mı, Ayrılacak Mı?

TRT 1’in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru’nun 14. bölümünün fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak. Serkan Çayoğlu’nun diziden ayrılması konusunda ise henüz TRT 1 kanadından veya Serkan Çayoğlu tarafından net bir açıklama gelmedi. Ankaralı’nın bu akşam ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümle beraber netlik kazanacak.
Serkan Çayoğlu Kimdir?

Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya’da hayata merhaba dedi. Akademik hayatını Erlangen Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlayan ilk olarak Kanal D yapımı Kuzey Güney dizisinde Rafael karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.
Ünlü sanatçı Hande Yener’in ‘’Ya Ya Ya’’ klibinde oynayan başarılı oyuncu asıl çıkısını ise 2014 yapımı Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer karakteriyle yaptı. Dizideki rol arkadaşı Özge Gürel ile ilişki yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu son olarak Yeni Hayat dizisinde Adem karakteriyle başrol olarak yer aldı.
Başarılı oyuncu şu sıralarda Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ankaralı karakterini canlandırıyor.
 

trt 1 kıbrıs zafere doğru ankaralı serkan çayoğlu