Kılıçdaroğlu hangi el hareketini yaptı? Kılıçdaroğlu'nun yaptığı hareketinin anlamı ne? Kılıçdaroğlu Meclis'te hangi el işaretini yaptı?

TAKİP ET

2022 Yılı Bütçe görüşmeleri esnasında söz alarak kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu el hareketi adeta Meclis görüşmesine damgasını vurdu. Kılıçdaroğlu, hükümetin ekonomik politikaları hakkında eleştiri yaptığı sırada bir el hareketi yaptığı için oturuma bir süreliğine ara verildi. Kemal Kılıçdaroğlu hangi el hareketini yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu el hareketi hangi anlama geliyor? şeklindeki soruların cevaplarını haberimizin devamında paylaştık

Reklam
Reklam

2022 Yılı Bütçe görüşmeleri esnasında söz alarak Meclis kürsüsüne çıkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu el hareketi adeta Meclis görüşmesine damgasını vurdu. Kılıçdaroğlu, hükümetin ekonomik politikaları hakkında eleştiri yaptığı sırada bir el hareketi yaptığı için oturuma bir süreliğine ara verildi. Kemal Kılıçaroğlu hangi el hareketini yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu el hareketi hangi anlama geliyor? şeklindeki soruların cevaplarını haberimizin devamında paylaştık.
Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde 2022 Yılı bütçe görüşmeleri kaldığı yerden devam etmektedir. Bütçe görüşmeleri sırasında kürsüye çıkarak konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu bi el hareketi ise AK Parti milletvekillerini epey bir kızdırdı. Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu o el hareketinden sonra ise Mecliste oturuma bir süreliğine ara verildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu o el hareketi ve anlamı..

Kemal Kılıçdaroğlu hangi el hareketini yaptı?
Kemal Kılıçdaroğlu; '' Dolar ile borçlandılar ise Amerika 'daki enflasyonu, euro ile borçlandılar ise de Avrupa Birliği 'nde ki enflasyonu bizim sırtımıza yüklüyorlar '' sözlerinin hemen ardından AK Parti milletvekillerinin oturdukları tarafa doğru bir el hareketinde bulundu ve bu el hareketinden hemen sonra TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından görüntülerin incelenmesi için oturuma bir süreliğine ara verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde hangi el işaretini yaptı?
Meclis görüşmesinde yaşanan bu gelişmeden sonra AK Parti milletvekilleri Kılıçdaroğlu 'na büyük tepkiler gösterdiler ve AK Parti Grup Başkanvekili olan Mahir Ünal, '' Genel ahlak kurallarına aykırı bir biçimde davranış sergiledi. İç tüzük 160. madde esasınca kaba ve yaralayıcı sözler yapmaktan Kılıçdaroğlu 'nun kınanması gerekmketedir. '' sözleri ile Kemal Kılıçdaroğlu 'nun ceza almasını talep etti.

Bütçe görüşmelerinde Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu hareketin anlamı nedir?
Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Mustafa Varank da kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu 'nun yapmış olduğu el hareketine tepkisini gösterdi ve '' Gazi Meclis 'te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır! '' sözlerini paylaştı. 

Kemal Kılıçdaroğlu TBMM 2022 bütçe görüşmeleri Kemal Kılıçdaroğlu hangi el hareketini yaptı? Kılıçdaroğlu un el hareketinin anlamı nedir?