Kılıçdaroğlu için 'hain' ifadesi kullanan çocuktan özür mesajı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'da düzenlediği mitinge gelen ve Erdoğan'ın elinden mikrofonu alarak CHP lideri Kılıçdaroğlu için 'hain' ifadelerini kullanan çocuk, Kemal Kılıçdaroğlu'na özür mesajı gönderdi.

Reklam
Reklam

AK Parti'nin Trabzon'da düzenlediği mitinge katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada konuşma yaparken yanına gelen 9 yaşındaki çocuğa oyuncak hediye etmişti. Küçük çocuk, hediyesini aldıktan sonra Erdoğan'dan mikrofonu isteyerek Cumhurbaşkanına olan sevgisini söylemiş ve hemen ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 'hain' ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye gündemine oturan 9 yaşındaki B.G'nin CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan özür dilediğini anlatan bir mesaj gönderdi. Küçük B.G. kelimenin anlamını bilmediğini ve söylediğine de çok pişman olduğunu belirterek CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan özrünü diledi.


Yaşadıklarını anlatan B.G, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini, çok dinlediğini belirterek mitinge gittiğinde çok heyecanlandığını ve ağladığını gördüğü için de koruması yardımıyla yanına çağırdığını söyledi.

Babasını özlediğini ve ayda bir görmek zorunda kaldığını söyleyen B.G. Cumhurbaşkanında  babasının suçsuz olduğunu ve afla çıkmasını istediğini ilettiğini anlattı. Kendisine kumandalı bir araba hediye ettiklerini ve çok mutlu olduğu için de heyecandan anlamını bile bilmediği 'hain' kelimesini kullandığını söyleyen B.G., CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür dilediğini ifade etti.