Kılıçdaroğlu'ndan AK Partili belediyenin kurduğu çadır kente övgü dolu sözler

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Belediyesi tarafından depremden etkilenen illerden biri olan Hatay'da kurulan çadır kente ziyarette bulundu ve AK Partili belediyeye övgüler dizdi. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Kılıçdaroğlu, 'Acı hepimizin ortak acısı' dedi.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehir merkezi ve çadır kentleri gezdi ve bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’da kurulan çadır kentlerle ilgili bilgi alan ve ziyarette bulunan Kılıçdaorğlu, yapılan çalışmalardan övgü dolu sözlerle bahsederek teşekkür etti.

KOCAELİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli BüyükşehirBelediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ekibinin bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada kurulan çadır kentlere ziyarette bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindikten sonra Büyükakın’a teşekkürlerini ileten Kılıçdaroğlu, ‘Ben herkesin huzurunda size ve ekip arkadaşlarınıza yürekten teşekkür ederim’ dedi. Deprem bölgesinde kurdukları çadır kentlerle ilgili konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise kurdukları çadır kentte gıda ve diğer ihtiyaçların karşılandığını söyledi. Depremzede çocukların bu travmayı bir an önce atabilmesi ve normal hayata dönebilmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bölgedeki tüm çalışmaları belediye başkanları ile birlikte organize ettiklerini de ekledi. 1999 yılında yaşanan Marmara depremini hatırlatan Büyükakın, depremzede vatandaşları çok iyi anladıklarını ve yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını söyleyerek, ‘Sivil toplum kuruluşları ve buradaki yerel yönetimlerle birlikte organizasyon içinde elimizden geleni yapıyoruz.’ dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bölgedeki çalışmaları için hem Tahir Büyükakın’a hem de ekibine teşekkürlerini ileten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Çok güzel bir görev üstlenmiş durumdasınız. Acı hepimizin ortak acısı. Yaraları elbirliğiyle hep birlikte saracağız inşallah. Hiçbir ayrım yapmadan bütün belediye başkanı arkadaşlara yürekten teşekkür ederiz. Siz Kocaeli Belediye Başkanı olarak elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ben herkesin huzurunda size ve ekip arkadaşlarınıza yürekten teşekkür ederim.’ dedi.