Kılıçdaroğlu'nun EYT paylaşımına AK Parti'den yanıt: 'Game Over'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Kabine toplantısının ardından yaptığı KYK borcu düzenlemesi ile ilgili açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından EYT göndermesi yapan VHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Loading' görselli paylaşımına AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Kabine toplantısının ardından yaptığı KYK borcu düzenlemesi ile ilgili açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından EYT göndermesi yapan VHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Loading’ görselli paylaşımına AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu’nun EYT göndermeli paylaşımına sosyal medya hesabından yaptığı benzer bir paylaşımla yanıt verdi. Dağ, ‘Oynadığınız oyunun sonu game over’ paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Hamza Dağ’ın bu paylaşımının ardından gözler Kılıçdaroğlu’na çevrildi. CHP liderinin ‘Game Over’ görselli paylaşıma yanıt verip vermeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar…

KYK Borcu Sorunu Çözüldü

Bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recp Tayyip Erdoğan, KYK borcu düzenlemesiyle ilgili beklenen müjdeyi gençlerle paylaştı ve KYK borcu sorununun kökten çözüldüğünü belirtti. KYK borçlarından faizlerin silindiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece anaparanın geri ödeneceğini duyurdu. Bu uygulamadan hala kredi geri ödemesi yapan tüm gençlerin faydalanacağını, önümüzdeki yıldan itibaren kredi ödemesi başlayacak olan öğrencilerin de artık sadece aldıkları kredi miktarından sorumlu olacaklarını aktardı.

Kılıçdaroğlu’ndan Gündem Olan EYT Paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısının ardından yaptığı KYK düzenlemesi ile ilgili açıklamaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden gündeme bomba gibi düşen bir paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sıradaki düzenlemenin EYT olduğunu ima etti ve ‘EYT…’ notunu düştüğü paylaşımına ‘Loading’ (Yükleniyor) yazan bir görsel ekledi. 

AK Parti’den Cevap Geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Loading’ görselli EYT paylaşımına AK Parti cephesinden cevap geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına karşılık benzer bir paylaşım yaptı ve ‘Biz siyasetin tüccarı değil, milletimizin hizmetkarıyız.’ notunu düşerek ‘Game Over’ (Oyun bitti) yazılı bir görsel paylaştı ve ‘Oynadığınız oyunun sonu Game Over’ notunu ekledi.