Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne Leyla Altıparmak damga vurdu

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan ve ilgi ile takip edilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın son bölümünde ise Leyla Altıparmak isimli yarışmacı damga vurdu. İlk soruda elenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Leyla Altıparmak 200.000 liralık soruya kadar ilerledi.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Zaman zaman renkli yarışmacıları ile Gündem olan Kim Milyoner Olmak İster'de son bölüme de Leyla Altıparmak isimli yarışmacı damga vurdu.

Her soruda koltuğundan kalktı

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ve yerinde duramayan Leyla Altıparmak isimli yarışmacı tavırları ve ilginç konuşma tarzı ile dikkat çekti. Leyla Altıparmak sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu da gülme krizine soktu. Heyecanını bir türlü kontrol altına alınamayan yarışmacı daha 2 sorudan elenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yarışmacıya İlk soruda "Hangisi meler?" sorusu yöneltildi ancak heyecanını hakim olamayan yarışmacı sorunun doğru cevabı için seyirci Jokerini kullandı.

200 bin liralık soruyu açtırdı

Oldukça basit bir soru da heyecanına yenik düşen yarışmacı ekran başındakilere de hemen eğleneceği düşüncesini verdi. Ancak Leyla Altıparmak birçok soruda mantık yürüterek 100.000 liraya kadar ulaştı. 200 bin lira yıllık soruyu açtıran Leyla Altıparmak, 'Hangisi maydanozgillerden değildir?' sorusu karşısında bocaladı. Sorunun cevabını uzun süre düşünen ancak Emin olamayan yarışmacı risk aldı. Yarışmacı soruya semizotu cevabını verdi ancak doğru cevap kimyon çıkınca 70 bin lira kaybederek 30.000 TL ile yarışmadan ayrıldı.