Kınayı yakan Müge Anlı'nın düğün tarihi açıklandı! Muradına ermek için çok beklemek istemedi

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen yüzlerinden Müge Anlı, programının canlı yayını sırasında evlilik kararı aldığını duyurdu. Müge Anlı İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Üstelik ünlü gazeteci çok beklemek istemedi. İki gün önce kına gecesi yaptığı ortaya çıkan Müge Anlı'nın düğün tarihi de açıklandı. Müge Anlı muradına ermek için çok beklemeyecek.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında Uzun yıllardan bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın sunuculuğunu üstlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayında bomba gibi açıklamalar da bulundu. Uzun süreden beri yalnız olduğu bilinen Müge Anlı evlilik kararı aldığını sevenleriyle paylaştı. Müge Anlı'nın bu kararı kısa süre içerisinde sosyal medyayı da salladı. Evleneceği kişinin ismini de kendisi canlı yayında açıklayan ünlü sunucu İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Müge Anlı'nın bu haberi sosyal medyada geniş Yankı bulurken espriler de havada uçuştu. Bunun yanında Müge Anlı ne zaman evleniyor sorusu da gündeme geldi. Peki Müge Anlı'nın düğünü ne zaman? Müge Anlı ne zaman evlenecek?

Müge Anlı kına gecesi yaptı

İddiaya göre araştırmacı gazeteci Müge Anlı evlilik hazırlığı yaptığı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikahı öncesinde kına gecesi yaptı. İki gün önce yapılan kına gecesinde Müge Anlı'nın yakın arkadaşları olan Şebnem Bursalı, Zahide Yetiş ve Zuhal Topal gibi isimler de katıldı. Uzun süreden beri kalbi boş olan güzel Sunucunun yaklaşık 1 yıldan bu yana gözlerden uzak bir şekilde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili geçtiğimiz günlerde bir düğüne de katılmış.
 

Müge Anlı ne zaman evleniyor?

Diğer yandan Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada yeni sezona Evli bir kadın olarak başlayacağını söylemişti. Müge Anlı'nın sevenleri ise arama motorunda Müge Anlı ne zaman evleniyor, Müge Anlı'nın düğünü ne zaman gibi soruların yanıtını araştırmaya başlamıştı. Evlenmek için çok beklemek istemeyen Müge Anlı bu hafta sonu yani 25 Haziran Cumartesi günü Dünya evine girecek. Çiftin sade bir nikah töreni ile evleneceği öğrenildi.