King Shiba Coin nedir, projesi ne? King Shiba Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Shiba Inu'ya karşı olarak çıkmış ve Shiba'nın kralı olduğunu söyleyen bir kripto para birimi olarak çıkmıştır King Shiba Coin. Peki King Shiba Coin projesi nedir, King Shiba Token hakkında bilgiler nelerdir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Son zamanlar içerisinde Shıba Inu coin popülerliği ile benzeyen bir çok para birimi ortaya çıkmıştır. Hatta King Shiba Coin tarzındaki gibi  ismine fazlaca yakın birimlerde vardır. Yani kısacası bir çok kripto para Shiba Inu’dan sonra benzeyerek ortaya çıkmış ancak bu birime dost mu düşman mı oldukları belirsizlik barındırmaktadır. Her geçen gün ise bu para tarzının sayısı artmaktadır.
King Shiba Coin  şuan için belirlenmiş olan yol haritası ile birlikte istikrarlı bir ilerleyiş sergilemektedir. Krallığını doğru alanda ilan etmiş görünen kripto para birimi çıkış zamanında birçok alıcısının mevcut olduğunu üretici ekip de bilmekteydi.

King Shiba Coin ne amaç edinmiştir?
Esas amaç Shiba ve yönetmiş olduğu krallığa yatırımcı çekmektir. Yani bu krallığa sahip olmak amaçlanmaktadır. Bununla ilgili yapılan açıklamada ise;
“Duyduğunuzu duyun, Kral Shiba, Krallığında adil ve adil bir vergi uygulanmasına karar verdi. Sadece başarılı bir başlangıç ​​için yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda Krallığın gelecek yıllarda gelişmesine de yardımcı olacak.
Buna ek olarak, Kral Shiba Krallığına Krallık genelindeki tüm Satın alma işlemlerinde %1 vergi vermekten çok memnundur.”
Bu açıklamada geçen yüzde 1lik kısım her alım-satım işlemi için geçerlidir ve bu çok dikkat çekici bir özellik olarak görünmektedir. Bu arz artışı ise fiyatların artmasına sebep olacağa benzemekte ve işlemlerin daralmasına yol açmaktadır.

Peki King Shiba Coin nasıl bir yol haritası çizmiştir?
King Shiba Coin kendine 4parça 4fazdan oluşmakta olan yol haritası çizmiştir. Harita içerisinde öncelikle özel satış sonrasında gelen ilk güncelleme dikkat çekmektedir. Bu durum fiyatlarına çok iyi yansımaktaydı. Şimdi ise 4.faz döneminde haritada dikkat çekenler şunlardır;

NFT koleksiyonu kesinlikle fiyatların yüksek rakamlara ve yeni ahtler yapmasına sebep olacak bir gelişmedir.

ETH köprüsü önemli bir güncellemedir ve gerçekten büyük bir adım olacaktır.

Shiba ayında düzenlenecek olan parti, topluluk için olumlu bir aktivite olmasının yanı sıra fiyatlar üzerinde de olumlu bir seyir demektir. King Shib Coin satın almak istiyorsanız Gate.io borsa bağlantısından komisyon indirimi dahilinde kayıt yaptırabilirsiniz.
 

kingshiba coin kriptopara