Kırmızı Oda bu hafta yayınlanacak mı? Kırmızı Oda yeni bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda her hafta Cuma akşamları izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Lakin yılbaşı haftasından beri yeni bölümleri yayınlanmayan dizinin ne zaman kaldığı yerden devam edeceği merak konusu oldu. Peki Kırmızı Oda neden yok? Yeni bölümler ne zaman? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kırmızı Oda her haftaki bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yılbaşı haftasından beri yeni bölümü yayınlanmayan dizi merak konusu oldu. Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Oda neden yok? İşte konuya ilişkin detaylar... 

Kırmızı Oda bu hafta yok mu? Kırmızı Oda 7 Ocak Cuma günü neden yok?

Başrolünde başarılı oyuncu Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda büyüleyici hikayeleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi bu hafta izleyiic karşısına çıkamayacak.

Yeni bölüm ne zaman?

Her hafta cuma aklamı izleyicisi ile buluşan Kırmızı Oda dizisi kaldığı yerden ne zaman devam edecek henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin bilgiler açıklanınca haberimzide paylaşacağız. 

Kırmızı Oda 57.bölüm

Kırmızı Oda'nın son bölümünde Doktor Hanım ve Dara arasındaki konuşmalara tanıklık ediyoruz. Dara, Doktor Hanım'a "insan bir kere soldu mu, tekrar çiçek açar mmı?" diye soru soruyor. 

Birbirinden farklı hikayelerle her hafta izleyici karşısına çıkan Kırmızı Oda dizisinde gerçek hayatta yaşanmış hikayeler sunuluyor. Hayatın içinde bugüne kadar konuşulmamış, konuşulamamış ne varsa Kırmızı Oda'da ortaya çıkıyor. İnsan hayatının en derin sırları Kırmızı Oda'da anlatılıyor.

Kırmızı Oda Kırmızı Oda neden yok Yeni bölüm