Kırmızı Oda Dara kimdir, hastalığı ne? Kırmızı Oda Athena Gökhan Özoğuz hakkında bilgiler

TAKİP ET

Yeni sezonda merakla beklenen dizilerden biri de Kırmızı Oda oldu. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya bu sezon sürpriz bir isim katıldı. Peki Kırmızı Oda'ya yeni katılan bu isim kim? Kırmızı Oda Athena Gökhan Özoğuz kimdir, nerelidir? İşte kırmızı Oda Dara karakteri ve detaylar…

Reklam
Reklam

Kırmızı Oda Dara karakteri seyirciler tarafından merak konusu oldu. Bu sezon kadroya dahil olan Athena Gökhan Özoğuz, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve şarkılarıyla oldukça dikkat çekiyor. Başarılı sanatçı Kırmızı Oda dizisinde ise Dara karakterine hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda Dara karakteri kimdir? 

Kırmızı Oda Dara kim?

Kırmızı Oda ekibine dahil olan sürpriz isim Athena Gökhan Özoğuz oldu. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen başarılı sanatçı Kırmızı Oda dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı Oda’da Dara karakterine hayat veren Özoğuz, uyku problemi yaşayan bir kişiyi canlandırıyor. Uyku problemi ile doktorun yanına gidecek olan Dara, 19 Kasım günü itibariyle her Cuma ekranlarda yer alacak.

Dara’nın hastalığı ne?

Cuma akşamlarına damga vuran Kırmızı Oda dizisinin her bölümü heyecanla bekleniyor. Diziye 52.bölümde katılan Dara karakteri ise seyirciler tarafından merak konusu oldu. Gökhan Özoğuz’un canlandırdığı Dara karakteri, uyku probleminden dolayı pek çok sorunla karşılaşan bir kişi olarak ekranlara gelecek. 

Dara’nın hastalığı ise uykudan uyanamama. Aşırı uyku isteği olarak adlandırılan hipersomnia, ana uyku evresi 7 saat olmasına karşı daha fazla devam eden ve gün içinde tekrarlayan uyku evreleri oluşumu ya da uykuya dalma hali olarak tanımlanır. Hastalar gece yeteri kadar kesinsitiz bir şekilde uyusa da gündüzleri uyku atağı yaşarlar.

Athena Gökhan Özoğuz kimdir?

11 Ekim 1976 yılında dünyaya gelen Athena Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz’un ikiz kardeşidir. İstanbul’da doğan başarılı sanatçı aslen Gazianteplidir. Athena grubunun solisti olan Özoğuz, müzik grubuyla birlikte 2004 Eurovision Şarkı Yarışması’na katılarak Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil etmiştir. Bu şarkı 195 puanla 4.olmuştur. Türkiye’nin Eurovision tarihinde ise en fazla puan alan şarkıdır.

2013-2016 yılları arasında O Ses Türkiye adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. 2012’de Melis Ülken ile evlenmiş, bu evliliğinden Ayşe Derya adında bir kızı ve ikizleri vardır.  

Diskografi:

One Last Breath 

Holigan 

Tam Zamanı Şimdi 

Mehteran Seferi 

Herşey Yolunda 

US

Athena

İT 

100 Şerefli Yıl 

Pis 

Altüst 

Yer aldığı filmler ve yarışmalar

Şimdi Asker 

Şimdi Mahkum 

Tramvay 

Tatlı Kaçıklar

O Ses Türkiye (Jüri)

athena kırmızı oda kırmızı oda dara