Kırmızı Oda neden yayınlanmıyor? Kırmızı Oda'nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Oda bu hafta yayınlanmayacak!

TAKİP ET

Kırmızı Oda reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta Cuma günü yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinin bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. Kırmızı Oda dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığını ve yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

TV 8 Ekranlarının gözde dizilerinden olan Kırmızı Oda, her hafta geniş izleyici kitlesiyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta Cuma günü saat 20.00’da TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan dizinin bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. Kırmızı Oda bu hafta niçin yok? Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak gibi çeşitli soruların cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kırmızı Oda bugün neden yok?
Kırmızı Oda dizisinin yerine bu hafta O Ses Türkiye finalinin yayınlanacağı açıklandı. Bu nedenle Kırmızı Oda’nın yeni bölümünün bir hafta ertelendiği açıklandı. Kırmızı Oda, yeni bölümüyle birlikte haftaya TV 8 ekranlarında olacak.

Kırmızı Oda konusu
Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlamış olduğu Madalyonun İçi kitabından uyarlanmış olan Kırmızı Oda, İstanbul’da psikiyatri kliniği olan bir psikiyatristi konu almakta. Kırmızı Oda’da Psikiyatrist Doktor Hanım’ın ve ona başvuran hastalarının hikayelerini izlemekteyiz.
 

kırmızı oda tv8 o ses türkiye finali kırmızı oda neden yok kırmızı oda yeni bölüm