Kıskançlıktan deliye döndü sevgilisiyle ortak arkadaşının cinsel organını kesti!

TAKİP ET

Antalya'da Elvan Küçükaltun (48) Alman sevgilisine ilgi duyduğunu öne sürdüğü Kadir Demir'i (39) önce öldürdü sonra da cinsel organını kesti. Eve yakın yerde mezar kazarken yakalanan kıskanç kadın jandarma tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Duyanların tüylerini ürperten olay Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesinde meydana geldi. Mahallede bulunan bir apart otelde kalan Alman uyruklu Nadia Angela Grosser ile Elvan Küçükaltun, akşam saatlerinde ortak arkadaşları Kadir Demir'i yemeğe çağırdı.



Bir süre muhabbet eden 3 arkadaştan Elvan Küçükaltun, aldığı alkolün de etkisiyle sevgilisi Grosser’e ilgi gösterdiğini öne sürdüğü Kadir Demir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Elvan Küçükaltun, mutfaktan aldığı bıçağı Kadir Demir’i göğsüne sapladı. Kadir Demir kanlar içinde yere yığılırken Elvan Küçükaltun, o sırada Demir'in cinsel organını kesti.



İşlediği cinayetin ardından aparttan çıkan Elvan Küçükaltun, yakın bir yerdeki parka gitti ve mezar yeri kazmaya başladı. O sırada çevrede bulunan vatandaşlar bir kişinin parkta çukur kazdığını görünce durumu hemen jandarmaya bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen Jandarma ekipleri sahile doğru kaçan Elvan Küçükaltun'u yakaladı.  ile olay anında apart otelde bulunan sevgilisi Nadia Angela Grosser'i gözaltına aldı. Elvan Küçükaltun, verdiği ifadesinde cinayet işlediğini söylemesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olay sırasında apart otelde olan sevgilisi Nadia Angela Grosser'i de yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

antalya Elvan Küçükaltun Kadir Demir kıskançlık cinayet