Kısmetse Olur Aybüke TikTok paylaşımları ve Çakal dövmesiyle gündem oldu! Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti

TAKİP ET

Bir döneme damgasını vuran sevilen yarışma programı Kısmetse Olur, 5 yıllık aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluştu. YouTube üzerinden yayınlanan ve yepyeni yarışmacılarıyla geri dönen Kısmetse Olur'un yeni simaları adından sıkça bahsettiriyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından olan Aybüke Çangal, TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Aybüke'nin ünlü rapçinin ismini boynuna kazıtması da dikkatlerden kaçmadı. Yarışmacının boynunda 'Çakal' dövmesi olduğu görüldü ve bu dövme

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Aybüke Çangal, yarışma başlar başlamaz adından en çok bahsettiren isimlerden biri oldu. Hem güzelliği hem de çıkışlarıyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Aybüke Çangal’ın TikTok paylaşımları da gündeme geldi. Boynunda ünlü rapoçinin ismini taşıyan ve boynundaki ‘Çakal’ dövmesi en çok konuşulan konulardan biri olan yarışmacı ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler Aybüke Çangal’ın hayatını araştırıyor. Peki, Aybüke Çangal kimdir? Aybüke Çangal kaç yaşında nereli? İşte tüm merak edilenler…

KISMETSE OLUR’UN AYBÜKE’Sİ TÜM DİKaKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Kısmetse Olur Aşkın Gücü, Öykü Serter’in muhteşem sunumuyla YouTube üzerinden yayınlanmaya başladı. 12 Aralık 2022 Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan program kısa sürede büyük ilgi gördü. Yepyeni yarışmacılarıyla kısa sürede adından bahsettirmeyi başaran programın en dikkat çeken yarışmacılarından biri ise Aybüke Çangal oldu.

TİKTOK’TA 1.3 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Kısmetse Olur yarışmacısı Aybüke Çangal’ın TikTok’ta 1.3 milyon takipçisi bulunuyor. Aybüke, Instagram’da ise 210 binlik hesabıyla karşımıza çıkıyor. Aybüke Çangal’ın TikTok’ta çektiği videolar kadar boynundaki ‘Çakal’ dövmesi de gündem olmuştu. Türk rapçilerden biri olan ‘Çakal’ın dövmesini boynuna kazıtan Aybüke, yaptırdığı dövmeye gelen tepkilere daha fazla dayanamadı ve boynundaki dövmeyi sildirdi.

AYBÜKE ÇANGAL KİMDİR?

2001 yılında dünyaya gelen Aybüke Çangal, lisans eğitimini Beden Eğitimi alanında tamamladı. Muhteşem fiziği ve herkesi kendisine hayran bırakan yüz güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Aybüke Çangal, 1,73 boyunda, 58 kilo ve Akrep burcudur. TikTok fenomeni olan Aybüke, TikTok’ta paylaştığı videolarla milyonlarca izlenme sayısına ulaşıyor.