Kısmetse Olur Cansel Çördük bu defa Mardinli Barbie oldu! Pozları yine sosyal medyayı çalkaladı

TAKİP ET

Kısmetse olur Cansel Çördük seksi fotoğrafları ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Bir klip çekimindeki pozları olay olan Cansel Çördük bu defa Barbie oldu. Sosyal medyadaki cesur pozları yeni olay yaratan Cansel Çördük'ün pozlarına yapılan Mardinli Barbie yorumu dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran kısmetse olur programından yarışan Cansel Çördük, programın sona ermesi Sonrasında da sosyal medyada popülerliğini kaybetmedi. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı sık sık cesur pozları ile de sosyal medyanın gündemine oturuyor. Cansel Çördük Geçtiğimiz günlerde bir klip çekimindeki ateşli sahneleri ile gündeme gelmişti. Bu defa da yeni paylaşımları sosyal medyanın gündeminde.

Mardinli Barbie yorum yapıldı

Sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarına yenilerini ekleyen Cansel Çördük bu defa da bir arabanın üzerinde ki fotoğraflarını paylaştı. Model ve şarkıcı Cansel Çördük’ün Geçtiğimiz günlerde buram buram erotizm kokan klibi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yeni pozları da bir hayli seksi bulunan Cansel Çördük fotoğrafına gelen Mardinli Barbie yorumu da dikkatlerden kaçmadı.

İlker İnanoğlu'nun yorumu olay olmuştu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara binlerce beğeni ve yorum yapılan Cansel Çördük’ün fotoğrafına Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu İlker İnanoğlu da yorum yapmıştı. İlker İnanoğlu'nun yorumunu görenler yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu sormuştu. Ancak taraflardan konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ateşli sahneleri çok konuşuldu

Şarkıcı ve model olarak şu anda ABD’de bulunan Cansel Çördük, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir klip çekiminden fotoğraflarını yayınlamıştı. Fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düşen Cansel Çördük, ateşli sahnelerle çok konuşulmuştu. Hatta Cansel Çördük’ün eski sevgilisi Eser West’te isim vermeden görüntüleri eleştirmişti.