Kısmetse Olur'dan çıktı Beyaz TV'de parladı! Didem Delen kimdir kaç yaşında

TAKİP ET

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının sezon finali yapması ile birlikte yaz ekranları için yeni bir magazin programı başladı. Beyaz Masa isimli magazin programının sunucusu ise oldukça tanıdık bir isim. Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Didem Delen, yaz aylarında Beyaz TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Didem Delen kimdir, kaç yaşında? Didem Delen evli mi, sevgilisi var mı?

Reklam
Reklam

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yaz aylarında ise sabah saatlerinde yeni bir magazin programına yer veren Beyaz TV'de beyaz magazin programı başladı. Beyaz Masa yorumcuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. O isimlerden biri de bir döneme damga vuran evlilik programı Kısmetse Olur’dan çıkan Didem delen oldu. Peki Didem Delen kimdir? Didem Delen kaç yaşında? Didem delen evli mi Bir gün sevgilisi var mı?
 

Beyaz TV'de Beyaz Masa başladı

Söylemezsem Olmaz programına sezon finali yapması sonrasında yaz aylarında sabah saatlerinde doldurmak isteyen Beyaz TV'de yeni bir magazin programı daha başladı. Beyaz Masa isimli magazin programı hafta içi her sabah ekrana gelecek. Beyaz Masa yorumcuları da izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. O isimlerden biri bir dönem kısmetse olur yarışması ile adını duyuran Didem Delen oldu.
 

Didem Delen kimdir, kaç yaşında?

Beyaz Masa yorumcusu Didem Delen merak ediliyor. Bir dönem kısmetse olur yarışmasına katılan ve adını duyuran Didem Delen, 27 Aralık 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Halkla ilişkiler bölümünden mezun olan Didem Delen uzun süre boyunca bu sektörde çalıştıktan sonra kısmetse olur programına katıldı. Kısmetse olur yarışmasında Adnan ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Didem delen güzelliği ile dikkat çekti. Şu sıralar evliliği olmayan ve sevgilisi de bulunmayan Didem Delen, Beyaz Masa programında magazin yorumcusu olarak görev almaya başladı.